3 Aralık 2011 Cumartesi

K-Pop Gruplarının Resmi Fan Club Adları

Sevdiğim k-pop gruplarının desek daha doğru olurdu aslında :D neyse :D efenim öncelikle belirteyim her türlü grup olmayak bu yazıda sevdiklerim severek dinlediklerim olacak. olurda başka gruplarınkinide isterseniz yazarsınız buraya bende dikkate alırım ^^

BigBang


K-Pop'un bir efsanesi olan BigBang'den bahsetmezsek olmaz :) Taeyang,Seung Ri Daesung T.O.P ve G-Dragondan oluşan grubumuzun her şarkısı mükemmel her şarkısı özel :) bu yüzden hayranlarında V.I.P adını vermişler :) Fan club renkleride sarı :)  belirteyim bu arada :) bir Turkish V.I.P olmaktan gurur duyarım :):)




Eğer mutluysan böyle kalmalısın...Günden güne solup gidiyorum -Haru Haru




DBSK


Herkes mutlaka k-pop dünyasını sallayan 'Mirotic' şarkısını biliyordur. K-pop'un yayılmasını ve duyulmasını sağlayan şarkıdır. Benimde bir Cassiopeia olma sebebimdir bu şarkı :) Hayranlarına Cassiopeia deniliyor ve renkleride kırmızı. :) Cassiopeia'nın anlamı Takım yıldızları yada kutup yıldızları anlamına geliyor :) Fanlarını bir yıldız olarak nitelendirmişler :)


Aşk Nedir? Sadece Kırmızı Okyanus - Mirotic


Super Junior


13 kişilik bir grup olan super junior Harika parçalarıyla kulağımızın pasını almaya devam ediyor yine :) benim için onların her şarkısı güzel her şarkısı anlamlı :) Fanlarına E.L.F deniliyor açılımı; Ever Lasting Friend'dir :) renkleride safir mavisidir :)) (E.L.F olduğumu belirtmeme gerek yok heralde :) )

Bu Gerçek bir Aşk hikayesi... -sapphire blue


MBLAQ


efendim küçük rainler olarak nitelendirilen bu grup 5 kişiden oluşuyor :) Seung Ho , Mir, Thunder, Joon ve G.O :) Fanlarına verilen ad A+ bunun sebebide grup üyelerinin hepsinin kan grubunun A olması :))


Sadece yavaşlattın, aslında her şey senin elindeydi - Y


B2ST(Beast)

Bu yetenekli şeker mi şeker grubumuz ise 6 kişiden oluşuyor :) Doo Joon, Hyun seung, Jun hyung, Yo seob  Gi kwang ve Dong wook :) fanlarına ise B2UTY deniliyor :)


hikayemizi yeniden yazacağım...-Ficton
U-kiss

Bu yavrularımızda 10 tane dil var maşallah :D hani alexander'i kıskanmadım değil o konuda :D grup ki bum,Eli,Kevin,Soohyun,Alexander,Dong ho,Ki seob'tan oluşmaktadır. Fanlarına Kiss Me deniliyor :DD


Burası varolmayan ülke -Neverland


CN Blue

bu yetenekli mi yetenekli grup favorilerimden biri daha önceki yazımda tanıtmıştım kendilerini :) Fanlarına Boice deniliyor. Renkleri ise Mavi :))


Anılarımı Silmeliyim...onları gözyaşlarımla silmeliyim -Lie


FT Island

bunları CN blue'un kardeşi olarak nitelendiriyorum ben :) ama iki grupta birbirinden özel :) Grup; Hong Gi, Won bin, Jae Jin, Jung Hoon ve Min Hwan'dan oluşuyor :) Fanlarına verilen isim Primadonna :)  o baterideki istanbul yazısını gördükten sonra herkesin primadonna olası geliyor valla :))


Merhaba sözcüğü şimdi bir elvedaya dönüştü. -Hello Hello


Wonder Girls

Bana göre kız gruplarının içinde en yeteneklerinden biridir wonder girls :) Grup 5 kişiden oluşuyor. Sun Ye,Yu Bin,Ye Eun,Sohee ve Hyerim. Fanlarına'da Wonderfull diyorlar. :) burda Ye eun'un sesi harikaa demezsem rahat edemiyeceğim ve belirtmeliyim ki bir Wonderfull'um :))

Hey~ Beatifull Boy Let me love you~ - Me,İn


2NE1




YG'nin leydileri. :) kızlarımız yetenekli ve BB'nin dişi versiyonu da diyebiliriz :) Grup; Bom,CL,Minzy veSandra park'tan oluşuyor :) fanlarına'da BlackJack deniliyor. :)) grupta özellikle CL'nin sesi çok hoşuma gidiyor :) 


Kim En iyi? Ben en iyisiyim! - I'm the Best.


Girls' Generition


Bu kızlarımızda 9 kişiden oluşuyor.  Taeyeon , JessicaSunnyTiffanyHyoyeonYuriSooyoungYoona ve Seohyun. Fanlarına ''Sone'' deniliyor :) 

Güçlü biri olduğum gün intikamımı alacağım, unutma! -Run Devil Run



Sanırım Fan Club olarak bakarsak sırasıyla; E.L.F,V.I.PCassiopeia, Boice, A+, B2UTY, Primadonna Wonderfull ve Blackjack oluyorum sanırım :D:D (ordan bakınca amma çok gözüktü yav)  neyse bu hafta bu kadar efenim. sınavlar dersler falandı filandı giremiyorum pek. neyseki bu hafta rahatım biraz az sınav var :P  





yeni bir yazı bitirimenin eşliğinde kendimi alkışlıyor ve gidiyorum efenim :D:D

18 yorum:

ShiNn_Min dedi ki...

Hemen hepsi sevdiğim dinlediğim gruplar(:
Öncelikle ELF
Sonra A+
Daha sonra Primadonna
Eee biraz sonra Kiss Me Kevin Kiss Me :)))
Esasen bu liste uzar fakat temeli bu özel ve güzel
incıkların grupları oluşturuyor:)

Adsız dedi ki...

haha :D aynen kiss me :D çok sevdim ben onu yav :D:D bendede ilk dördü üzerinde gelişiyorr :D

Oh Yoon Joo dedi ki...

Bigbang,Ft Island, CN blue, 2NE1, DBSK ve SUJU severek dinlediğim gruplar ama fan olamıyorum ben ^^

Misal acayip SNSD antifanıyım ^^ O işi iyi yapıyorum

Adsız dedi ki...

SNSD'yi bende pek sevmem :/ ama bi antiliğimde yok onlara karşı :D nötr'üm yani :D

Senden fan olmazmı. cık cık cık senin gibi fanı kim bulmuşda bıraksın?

Adsız dedi ki...

Sevgili Güzin Abla..
Bunların hepsini seviyorum. Acaba ben abaza mıyım?
Nick: Bir dost.

Adsız dedi ki...

güzin abla? nedir sevde bu yaa :D bir dost bide hemen kendini ele verdin gülüm :D bunların hepisini sevebilirsin diyorum ama kızlarıda katarsan işin içine o zaman ne olduğunu söyleyemeyeceğim :D:D

Adsız dedi ki...

Söyledim çünkü korktum. :D
Kızları karıştırma oluum :D Oh iyi o zaman içim rahatladı :P

hayalmiyim dedi ki...

bu grupların hemen hepsini dinliyorum ve seviyorum yahu :))
öncelikle, kesinlikle bir ELF olduğumu söylemem gerekiyor mu bilmem :D
sonra sırasıyla B2UTY, VIP, Primadonna, Kiss Me, az biraz da BlackJack diyelim :D
bir an hepsini sayacam diye korktum yahu :)))
ayrıca sen buraya yazmamışsın ama ben aynı zamanda BANA olma yolunda hızla ilerliyorum.. BANA da B1A4 grubu fanlarına verilen tuhaf isim oluyor :D

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

BANA cidden garip bir isimmiş yav :D B1A4'ü hiç dinlemedim ondan yazmadım :) ben sanırım o fan kısmında hepsini yazmışım ya :D:D valla çok gözüktü gözüme birden :D:D

Lee dedi ki...

Tabi ki öncelikle büyük bir VIP'yim. Bunu beni tanıyan herkes biliyor sanırım. Senin de VIP olduğunu görmek süper :)

Ondan sonra tabi BJ'im. 2NE1 mükemmel bir grup.

Hmm, sanırım bu kadar. Başka yok.
Sevdiğim diğer gruplar T-ara, 2PM, JYJ filan ama tam olarak hayranları olarak görmüyorum kendimi :)

YG fanıyım ben :)

Adsız dedi ki...

hahah :D YG fanıyım :D oda güzel be abi :D bende her şirketten var işte ortaya karışık gidiyoruz öyle :D bigbang tabiikide k-pop'a başlama nedenimdir. :) bir daha haru haru gibi bir şarkı dinleyeceğimi düşünmüyorum ben :)

ShiNn_Min dedi ki...

İtiraz ediyorum ilk mesajıma itiraz ediyorum:)))
Ben nasıl nasıl SHINee demem nasıl güzel bebelerimi unuturum Taemin Onew canlarım sizi seviyorum aslında iki numaralı grubum SHINEee
Shawol yazar ve kaçarım:)))

Adsız dedi ki...

itiraziniz kabul edilmiştir efenim :D shinee'yi bende severim ama tam olarak fanlarıyım denemez :D

ShiNn_Min dedi ki...

Ben fan ötesi fanım Pc kasası fanı gibi jdshkgkj
Çok seviyorum ben bu bebeleri hele Taemin varya yok böyle bir güzellik :))

Adsız dedi ki...

haha :D taemin'i severim ama bilmem shinee bana hitap etmiyor gibi :)

Unknown dedi ki...

Acaba A Pink....Boyfriend...SHİNee...Ss501 ve F(x) de ekler misiniz ?? :)

Adsız dedi ki...

Dağılın arkadaşlar WE ARE ONE (EXO-L)

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)