22 Ocak 2012 Pazar

First Love / İlk Aşk (2010)

Herkesin sakladığı duyguları vardır...

Not:Spoiler verdim birazcık. belirtiyimde sonra niye spoiler verdin demeyin :P

Konusu, P'nam'ın P'shone ilk görüşte aşık olması ve kazanmak için yaptıkları :). film'in başlarında 'cık bu çocuk bakmaz bu kıza' desenizde. güzel bir film kesinlikle izleyin.


tabi kızımız 2. sınıfta P'shone ise ondan büyük. filmin başlarında kendine bakmadığı için Nam biraz çirkindir.(tamam baya. ama sonra düzeliyor merak etmeyin :D)

kızımızın babası amerikada çalıştığı için çocuklaından birisi okul 1. si olursa onu yanına alacağını söyler. Böylece Nam okul 1.si olmak için çalışmaya başlar.





P'Shone karşılık vermiyor gibi gözüksede. aşkını içinde saklayıp kimselere söylemiyor. Bu arada Nam ise P'shone'a açılmak için her türlü yolu deniyor hatta p'shone çikolata bile alıyor ama :D malesef sıcaktan eriyor.


P'shone ise tam açılacak cesareti bulunca en yakın arkadaşı kasabaya geliyor ve Nam'a aşık oluyor. Ve Nam sırf P'shone'u görmek için arkadaşıyla çıkıyor... Fakat Nam daha fazla buna dayanamaz ve ayrılır...




Mürekkep balığının hikayesini duydun mu?

-Hayır

Anlatıyım o zaman...

Bir zamanlar iki mürekkep balığı varmış, birbirleriyle tanışana kadar seyahat etmişler...Sonra aşık olmuşlar,bir çift olmuşlar...Sonunda evlenmişler. Evliliklerinin 1. gününde rahip mürekkep balığı el ele tutuşmalarını istemiş.... el ele tutuşmuşlar... el ele......


Bay düğme....çok kötüsün...



P'shone cesaret vermeseydi Nam'a belkide hiç bir zaman yeteneklerinin farkına varamayacaktı...



P'Shone ise en yakın arkadaşına bir söz verir... 

Bana en acı veren kişi o oldu. Tek bir şey için sana yalvarıyorum Shone...
Ne olursa olsun Nam'a aşık olmayacaksın?
-Seninle benim yüzümden mi ayrıldığını düşünüyorsun?
Hayır... Sadece buna dayanamam... En yakın arkadaşımın sevdiğim kızla olmasına dayanamam...


Sırf bu verdiği söz yüzünden duygularını dışa vuramaz P'shone. bu ikisinide yaralar...



okul bittiğinde Nam 1. olmuştur ve babasının yanına gidecektir. P'shone gitmeden önce Nam'ın resimlerinden oluşan kendi hazırladığı kitabı evin kapının önüne koyar...(salak çocuk işte.ne sözmüş arkadaş.bizde yok öyle birşey söz veriliyor ertesi gün unutuluyor. :/)



Yıllar sonra Nam bir moda tasarımcısı olmuştur.Tekrar Tayvan'a geri döner ve bir televizyon proggamına çıkar. Aynı zamanda oraya davet edilen P'shone'u görünce,kısa süreli bir şok geçirir....

-P'shone'a birşey sormak istiyorum..... P'shone.... Evlendin mi?
Hayır...Birisinin amerikadan dönmesini bekliyordum...


Güzel bir Filmdi çooook spoiler verdim ama en güzeli izlemeniz. çünkü baya bir ayrıntı var filmde :))
birde birkaç resmi ben hazırladım :) umarım beğenirsiniz :))

6 yorum:

Büşra dedi ki...

Kuzum benim sonunda sende izledin filmi :)) Ben canm sıkıldıkça izliyorum çünkü bayağı sevildi benim tarafımdam :D Kritik yerleri aktarmışsın ben de hatırlamış oldum :) Ellerine sağlık :)

Adsız dedi ki...

izleyeli baya oluyor aslında kuzum :D ama yazmak bugüne kısmetmiş :D beğendiğine sevindim kuzum :) cidden güzel filmdi :)

MOR dedi ki...

Ah ah en sevdiğim filmlerden biri!
Hele film arasındaki detaylar beni bitirmişti.
Kalemine sağlık. :)

Adsız dedi ki...

beğendiğine sevindim :)) benimde en sevdiğim filmlerden biridir :)

fndk dedi ki...

tipik çirkin betty hikayesiydi ama güzeldi..severim böyle eğlenceli okul filmlerini.
+ kızın dönüşmüş hali gerçekten çok çok güzeldi.çocukta yakışıklıydı.aradaki ayrıntılar geri dönüşler güzeldi.ve birde o hafif çatlağımsı bayan öğretmen.. :D
ee daha nolsun.tayland'da bundan iyisi şamda kayısı..^o^

Adsız dedi ki...

evet öyleyiydi bende okul filmlerini seviyorum ya :) o öğretmen aha :D süperdi zaten :D

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)