8 Mart 2012 Perşembe

3'ü 1 arada mim



evet efenim sevgili be-pu'm demet bu mimi paslamış bana :) kendisine bir teşekkür edip başlıyorum cevaplamaya :D




En sevilenler mimi

1-En sevdiğin şeyler nelerdir? Nelerden hoşlanırsın?

çok şey var hangisinden başlasam ki? neyse gezmeyi dolaşmayı, kitap okumayı, kırtasiyeye dalmayı (evet dalmayı ben oraya girince boş çıkmıyorum çünkü^^) müzik dinlemeyi, uyumayı, kafama göre birşeyler çizmeyi severim :))

2-Bilgisayarda vaktini nasıl geçirirsin?
Genellikle sosyal paylaşım sitelerinde (Twitter,Facebook,Tumblr vb..) oldukça aktifim ama bunların arasında en çok twitteri kullanmayı seviyorum onu söyliyim :)) ondan sonrada ödev, birkaç araştırma falan... :)

3-En sevdiğin filmler?

 A moment to remember,3 idots, İnception, Fetih 1453... daha var ama beni en etkileyenler bunlar :)
 4-Şu sıralar almak istediğiniz şeyler?

Kitap,kitap,kitap :D okuyacak romanlarım bitti. o yüzden kitap almak istiyorum bu aralar birde 500gb'lik bir hdd fena olmazdı :D
 
5-Şu sıralar ne dinliyorsun?



Sordum cevapla ^^
1-Hayatınız film çekilde adı ne olurdu ve hangi müzikler yer alırdı?

film çekilseydi.... hmmm sanırım adı 'hüzün mavisi' olurdu. maviyi çok severim arkadaşımla BB blue'yu dinlerken hüzünlerin ve mavi nin şarkısı olmuş bu demişti :)) ordan aklıma geldi nedense :D müzik olarak... nasıl desem atraksiyonlu sahnelerde çalardı bi dırım dırım. sonrası SJ, TVXQ Beast şarkıları falan karışık olurdu :D

2-Birşeyleri değiştirmeye gücünüz olsaydı neyi değiştirirdiniz?
 insanların birbirlerini anlamasını ve ön yargının kalkmasını sağlardım....  
3-Sizi en çok etkileyen sinema sahneleri nelerdir? 

3 idots'taki intihar eden çocuğa arkadaşlarının destek olması, inceptionda ise rüya sahneleri :)

4-Yaşadığınız şehir bir günlüğüne yalnızca size tahsis edilse ne yapardınız??

 gezerdim doyasıya... tek başıma :))

5-Şu sıralar takip ettiğiniz diziler nelerdir?
çok Tv izleyemesemde leyla ile mecnun ve yalan dünyayı takip ediyorum. bilgisayarda ise Gyebaek'i izliyorum :))



5n1k
1-Ne? 
 Gezi!
2-Nerede?
bilmem nerede :D şehir dışı olabilir :D
3-Nezaman?
bahar yada yaz geldiğinde
4-Nasıl?
 Gemiyle :D:D
5-Neden?   
 can sıkıntısından :D
6-Kim? 
böyle sevgili kardeşim büşra, esram, zeynebim, selinim,neşe,irem,hilal falan olsa güzel olur :D (evet kızlar matinesi yapıyoruz :D)
   
 

  evet sevgili demet'e bir kez daha teşekkür etmeyi bir borç biliyorum :) vallahi herşeyi anlattım resmen :D eğer sizi sıktıysam özür dilerim şimdi sıra mim'i paslamada. En eğlenceli kısmı burası  :))   yeni bloggerimiz, ELF'imiz Shining star ve sevgili kardeşceğizim :D ıssız vadi. ve de kaymağım Esra ablamı  mimliyorum :)) 

12 yorum:

Büşra dedi ki...

Ha! şimdi oldu :D Kambersiz düğün,bensiz gezi olmaz :D

Adsız dedi ki...

olmaz tabi :D gel yanıma sen :D

Asiruh dedi ki...

Şahsen ben hiç sıkılmadan okudum eğlenceliydi.Zaten sevdiklerin listesinde kitap okuma olunca ben bayılıyorum:)
Benim gibi öğretmen her okula dimi:))Derste oyun oyna, şarkı söyle, film izle güzel oluyo bende eğleniyorum.Zaten ben vir vir ders anlatmaya karşıyım kapıdan çıkmadan unutuyorlar az öğrensin öz öğrensin.Benim derslerim üniversite sınavında çıkmayacağı için biraz rahatım malum eğitim sistemi de zorluyor diğer hocaları yarışmak zorundalar ben rahatım:))
Derste k-pop dinlemek hoşuna gitti ama bir anı anlatsam bana acırsın;Okulun ilk günü öğrenciler sevdiğim şarkıcıları dinlediğim müzikleri soruyor.Ben o aralar sürekli CNblue dinliyorum. Türkçe müzik dinlemiyorum şu aralar diyorum ısrar ediyorlar kısaca bahsediyorum tabi anlamaz bakışlar neyse bir kaç gün sonra dinlediğim müziği merak eden öğrencilere Yong Hwa nın solo bir perforsının videosunu açıyorum 10 saniye sonra burun kıvırıyorlar biri diyor ki hocam İsmail YK yok mu?
Çok uzun oldu ama şunu da yazmadan geçmeyeceğim.Blogundaki tüm yazıları bir kaç gündür okudum bitirdim. Bir yazı çok ilgimi çekti. (Annen ile okuldaki öğretmenlerin hepsinin karadenizli oluşu hakkında olan)Çok güldüm.Neden dersen:BENDE Giresunluyum:)))))

Adsız dedi ki...

Hahah :D okuldaki öğretmenlerin çoğu karadenizli :D evet öyle bir genelleme yapmıştık annemle. :D sebebide dersime giren hocaların hep karedenizli oluşuydu :D ama onların hepside sevdiğim öğretmenlerdir :) sende giresunluymuşsun :) e gel diyorum o zaman bizim okula :D hemşirelerin var burda :D genellikle benim arkadaşlarımda burun kıvırıyorlar k-pop'a ama sevdirdim ben bir kaçına :D öğretmenlerim ise alıştılar diyim o konuya :) artık böyle busenin farklı bir zevki var diyorlar :D neyse eğer twitter hesabın falan varsa ekle beni oradanda bol bol sohbet ederiz :))

Asiruh dedi ki...

Ben daha en az 6 sene buradayım, malum zorunlu hizmet:)
Twitter hesabım yok, bu aralar bloglarda çok vakit geçiriyorum twittera el atmiyim ömrüm bilgisayar başında geçer diye düşünüyordum hiç niyetim yoktu ama dediğim gibi 6 sene bu küçük yerde olacağımdan twitterla bağ kurmam yakındır:)Eğer hesap alırsam muhakkak eklerim:))

Adsız dedi ki...

bekliyorum o zaman hesap açmanı ^.^ hangi şehirdesin peki şuan? umarım alışmışsındır. :) bloglar güzelde. ben çok sık yazamıyorum bu aralar nedense. :/ elimde bir taslak daha var onu bitirip yayınlamayı sonrada sınavlara gömülmeyi düşünüyorum :D:D

Asiruh dedi ki...

Ben Karabükteyim, aslında Safranboluya bağlı bir köy diyim belde de köye benziyo:))Alıştım desem yalan olur çünkü ben üniversitede de mezun olmama yakın yurda alışmıştım:))AMA öğrencilerimi çok seviyorum çok iyiler okula alıştım:))
Çok yazmaman normal derslerin var ama ben senin bloga çok sık uğruyorun çünkü yan tarafta en son yazanlar listesi var:))Böyle yanında liste olan bloglar iyi oluyo benim için yoksa takip edemiyorum hepsi e-mailime gelmiyo nedense:))100 tane blog okuyorum sadece 5-10 tanesini sürekli takip edebiliyorum.(Yani blogun adını aklımda tutabilme olarak)
Şunu da yazmak içimden geldi:))Yeni mezun olduğum için beni genç zannediyorsun dimi:)))Kısa bir teknoloji özgeçmişi:
1-23 yaşında ilk cep telefonumu aldım
2-25/26 yaş civarı üniversiteye başladım ve ilk e-mail adresi aldım
3-27 yaşında facebook'a dahil oldum
4-29 yaşında mezun oldum
5-30 yaşında öğretmenim
Soru:İlk tiwetter hesabını kaç yaşında açar:)))
Şu aralar yazılı sorusu hazırlıyorum o nedenle böyle oldu:)))

Adsız dedi ki...

ortalama yaparsaak.... yakında açarsın onuda diye düşünüyorum :D yazılı sorusu hazırlamak zor olmalı. eh bizim içinde çözmesi zor :D yaş konusunda bi sıkıntı yok bence kendini yaşlı hissetmemelisin :)) çünkü beni ilköğretimden mezun eden, bir çok şeyi öğrendiğim öğretmenimde 30 yaşında :)) ama herşeyden önemlisi öğrencilerini sevmen :)

Asiruh dedi ki...

Ben kendimi hiç yaşlı hissetmiyorum:))Sadece espiri amaçlı ve işime gelmediğinde yaşlıyım diye sıyrılmak için kullanırım.Ama işte teknoloji konusunda biraz kullanıyorum beceremediğim zaman:))
Yazılı sorusu hazırlamak yazılıya çalışmaktan daha kolay fakat okuması biraz sorun,(O kadar kolay sor öğrenciler yinede istediğin başarıyı gösteremesin)dün işte sınavı okuyunca biraz moralim bozulmadı değil:(

Adsız dedi ki...

nasıl desem, bende öğrenci olduğum içim ana derslere daha çok ağırlık veriyoruz sanırım onlar daha zor olduğu için ve öss'de çıkacağı için sanırım. ama merak etme öğrencilerin seni seviyorsa, notlarını yükselteceklerdir :) teknoloji konusundada çok takma kafana ya. biz fazla kullanıyoruzda ne oluyor :D bu arada demeden geçemeyeceğim, gel bizim ingilizce öğretmeniz ol sen valla :D:D

Asiruh dedi ki...

Benim tek kötü olduğum ders ingilizce hahaha:))okul hayatım boyunca en fazla 3 oldu karnede:))Gelsem beni kesin kovarsınız:)
Yalnız bugün mutluyum çünkü öğrencilerin bu seferki sınavı iyiydi:)Beni sevdiklerini söylüyorlar fakat belli olmaz arada hitlere bağlıyorum sinirleniyorum sevmeye de bilirler sorun değil ben seviyorum önemli olan bu:)))
Yorum bölümünü sohbet bölümü yaptım yalnız buranın bir sohbet bölümü olsa iyiymiş(:

Adsız dedi ki...

ah blogger öyle bir eklenti yapsa ne güzel olurdu cidden :D neyse sorun yok istediğin gibi yazabilirsin buraya. :)) hadi ya. o zaman ikinci seçenek olarak geometriyi sunuyorum sana :D gel geometri hocamız ol :D sevindim sınavlarının iyi geçmesine :) bu bir öğretmen olarak senide mutlu etmiştir tabi :) benim ingilizce sınavım o kadarda iyi geçmedi ama :D neyse :D

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)