15 Mart 2012 Perşembe

B2ST/Beast:Yetenekliler birliği...




evet geldik yine sevdiğim bir gruba k5 :D bu grubuda tanıtırsam yandaki gördüğünüz giflerdeki benim vazgeçiilmez 3 grubumunda tanıtımımı yapmış oluyorum :D:D e başlayalım o zaman...


grubumuz 6 kişiden oluşuyor Doo Joon, Hyunseung,Junhyung,Gikwang,yoseob ve dongwoon oluşuyor üyeler :) bu grubun bir özelliği ide. çoğunun başka yerlerde eğitim alması. örneğin; Gikwang Jype de eğitim almıştır. Yoseob ise JYP şirketinde... Hyunseung ve DooJoon 2PM veBigBang'in üyesiylermiş daha önceden. Junhyung ise Xing grubunda yer alacakmış. Gikwang'ında solo çıkış yapması düşünülmüş. ama kader işte bir şekilde bir araya gelmişler ve bu grup kurulmuş :)) (çokta iyi olmuş bunlar olmasa ne yapardım ben?)






nasıl desem yavrularımız çok yetenekli. B2UTY*'im diye demiyorum :D (*hayranlarına verilen ad.) cidden yetenekliler. üyelerin sesleri olsun şarkılar olsun... çok güzeller :)


Grup 2009'den beri faal :) Fanlarına verilen isim ise B2TY yada Beauty :) bu şekilde bakılırsa Beauty and beast  (güzel ve çirkin) hikayesini andırmış oluyorlar :) bu çok hoşuma gitti açıkcası :) 

 ilk albümleri , Beast Is the B2ST. çıkış şarkıları ise 'Bad Girl'  grubun bu kadar başarılı olmasının sebebide bana göre 'mükemmel' çıkış yapmış olmaları. bad girl şarkısı ise Beast'ın en iyi şarkılarından biri hem grup üyelerinin bütün yetenekleri ortaya çıkmış hemde canlı performanslarda cidden iyi performans göstermişler :) (sabırlı olun biraz şarkıları paylaşacağım tek tek :D) 




2010 yılında ise Shock of the New Era adlı mini albümünü çıkarmıştır. bu albümün çıkış parçası ise 'Shock' -amanın ben ölüyorum bitiyorum bu şarkıya *.*- bu şarkının sözler bir kaç söz yazarı ile Jun hyung tarafından oluşturulmuş. başarılı çıkışlarının ardından 'shock' şarkısıyla bir yıl aradan sonra geri dönerek başarılarını pekiştirmişler ve ilerlemeye devam etmişlerdir :)







2010 yılı Beast'ın yılı diyebiliriz. grup 2010 yılında ardı ardına mini albümler singler çıkarmıştır. Shock of the New Era albümünden  sonra sırasıyla Mastermind albümü bu albümün çıkış parçası olanda 'Breath' ile daha sonra  'lights on again' ve bu albümün çıkış parçaları olan 'beatifull' 'I like You The Best' parçalarıyla, My story albümlerinin çıkış parçaları; 'Thanks To' 'Let it snow' ile başarılarına başarı katmışlardır.  My Story albümünün özelliği, çıkış parçalarının ve albümdeki diğer parçaların grup üyeleri tarafından yazılıp bestelenmesidir :) yani grup sadece şarkı söylemiyor, aynı zamanda şarkılarının söz ve müzikleriylede ilgileniyorlar :) 


2011 yılında ise çok bekletmeden geri dönüp 'ficton and Fact' albümünü çıkarmışlardır. :) bu albümün çıkış parçaları ise 'Ficton' ve 'On Rainy Days' dır :)  ayrıca 2011 yılında ilk japonca albümleri olan 'So Beast' i çıkarmışlardır :) 






2012 yılında ise 'I knew it' adlı singlelerini çıkarmışlardır. :) Grup Cube Ent. bağlı. ama ben boşuna yetenekli demiyorum bu çocuklara kardişiiiiim :D şaka bir yana cidden yetenekliler :) ayrı belirtmek istiyorum gurp her yıl turneler düzenliyor 'Beatifull Show' isminde :))


Grup üyeleri solo olarak OST'lerde yada ünlü sanatçılarının yanında duet yapmışlardır :) Ödülleri ise saymaklar bitmez eğer öğrenmek istiyorsanız bi zahmet buraya bakıverin :)  birazda grup üyelerini tanıyalım :))








Yoon Do Joon


Pozisyonu: Lider/vokal/dansçı/rapper
Eğitimi: Kyung Hee Cyber University
Doğum Tarihi: Temmuz 4, 1989
Özelliği: Vokal/Rap 
Hobileri: R&B ve hiphop müzik dinlemek,futbol ve oyun oynamak

Grubumuzun biricik yakışıklı lideri :) lider olmak için doğmuş resmen diyebiliriz :))




Jang Hyunseung


Pozisyonu: vokal/dansçı
Eğitimi: Anshan Information Industry High School 
Doğum Tarihi: Eylül 3, 1989
Özelliği: beat box
Hobileri: İnternette dolaşmak ve bowling oynamak


Grubun güçlü seslerinden biri ayrıca Trouble maker alt grubunda HyunA ile birlikte yer alıyor. :)








Yong Junhyung
pozisyonu: dansçı/vokal/rapper
Doğum Tarihi: Aralık 19, 1989
Eğitimi: Anyang Arts High School
Özelliği: Dans
Hobileri: Şarkı sözü yazmak ,Film seyretmek ve dans etmek

Grubun yetenekli, rap yapışı güçlü, şarkı sözü yazmakta usta olan üyemiz  :)) (çok mu övdüm ne :P)




Yang Yoseob


pozisyonu: Ana Vokal/dansçı
Doğum Tarihi: ocak 5, 1990
Eğitim: University of East Broadcasting Arts [absent for about 1 year]
Özelliği: beat box, jalmeokgi
Hobileri: şarkı sözü yazmak.

grubun en güçlü seslerinden biri yine :) zaten grubun özelliğide seslerinin ve müziklerinin güçlü olması :) ayrıca şebektir yoseob biraz :D maknae'nin yapmadıklarını bu yapıyor valla :D






Lee Gi Kwang


Pozisyon:  Vokal/dansçı/rapper
Doğum Tarihi: Mart 30, 1990
Eğitimi: Seoul Absence of Comprehensive Art School
Özelliği: Dans
Hobileri: Film seyretmek ,dans ve spor

grubun güçlü seslerinden, şeker mi şeker, şebek mi şebek biri işte :D




Son Dong Woon

Pozisyon: vokal/Dansçı
Doğum Tarihi: Haziran 6, 1991 (maknae)
Eğitim: High School hanyoung 
Özelliği: Piano ve akıcı çince 
Hobileri: şarkı sözü yazmak ve kitap okumak.


Grubun maknaesi :) ama oldukça ağırbaşlı duruyor :)) 




şimdi geldik benim favorim olan dinlenesi beast şarkılarına :))




çıkış şarkıları olan bad girl biraz renkli bir klibi var :)


Shock




Breath(soom)


lights on again




mystery




let it snow


Thanks to


 When The Door Closes


Special




Say no 


Just Before Shock


Easy

Mastermind

V.I.U (Very Important U)

Break Down

Clenching a Tight Fist

Beautiful

I Like You the Best

 Lightless (ballad ver.)

  Lightless

I'm Sorry

Oasis

Ajigeun / Yet


Beast Is the B2ST

The Fact

 The Fact And Ficton


Fiction

Back to You

You

Freeze

Virus

On Rainy Days

Fiction (orcestra ver.)

I knew it

 Kim Wan Sun ft.junhyun Be quiet




 araya bir kaç solo ve canlı performanslar attım :)

bu yetenekli çocuklaır ne kadar dinlesek az :) ve ben artık beast hakkında söyleyecek söz bulamıyorum :) bu grubu göz ardı etmeyin ;)

 bu post'a lütfen yorum yapın nedenleri;
1- ben bu yazıyı 1 haftadır yazıyorum ya T.T
2- şu an bel fıtığı geçiriyor olabilirim
3- testlerim bekliyor beni bakıyorlar hala :D
 **not çıkarmaktan oluyor bunlar. bu aralar tarih çalışıyoruzda :D
** yine not: bu grubun tanıtımınıda yaparak yandaki giflerden anlaşılacağı üzere en sevdiğim 3 grubu tanıtmış oluyorum ^.^

bir süre sınavlarım yoğun olacak :) ondan sonra yine burda olurum :) kendinize iyi bakın görüşmek üzere! :)) 

15 yorum:

eskaymak dedi ki...

Buseeeemmm yazını büyük bir zevkle okudum ^^ Fact and Fiction albümü çıktığından beri gruba aşığım. Hatta ilk başta aman ben bu üyeleri sevmedim sesleri müthiş ama ı ıh üyelerini sevmedim :P diyordum sonra hepsini tanıdıkça ailemizin üyeleri oldu resmen. 3 kardeş bütün üyeleri sahiplendik. Hatta trouble maker çıktığında hyuseung'a gıcık olmuştum amaa (ıslıkk) yani o canlı performanslarındaki görüntüler bile soğutamıyo beni :D Acayip seviyorum çok seviyorum :D Dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum :D (Bu sanki biraz bişeye benzedi haha)

Bi ara karar vermiştim bütün şarkılarına altyazı yapacaktım ama bi kaç taneden sonra kalakaldı :P Devam etsem iyi olacak :D

Neyse çok uzattım. Bü güzel yazıyı yazmışsın sevmeyenlere de duyrulur. Sevsinler bir zahmet hıh. Öperim seni güzel yanaklarından *^.^*

Adsız dedi ki...

aynen ya ficton çıktığından beri hastası oldum bunların *.* sonra ben böyle bunların videolarını izlerken falan. bi baktım aaa ben beauty olmuşum yav dedim :D hyunseung tm'yi çıkardığında çok beğenmiştim o hareketlere falan rağmen. ama ben cidden hyunseung ve hyuna'yı birbirine yakıştırıyorum :D

eskaymak dedi ki...

Ya ben o zaman hyuna dan ve hyunseung'dan nefret etmiştim :P şimdi hyuna ya karşı bi nefretim yok hyunseug'ı seviyorum (:

Adsız dedi ki...

hyuna ya karşı bi antiliğim yok :D sevimli kız :D hyunseung candır ama ya :D seviyorum onu :D gerçi bütün üyeleri seviyorum ben :D

Asiruh dedi ki...

Ben bu grubun adını çok duydum, kliplerini izledim biraz tanıyayım diye ama pek ilgimi çekmedi. Sen övdüğün için bir daha deneyeyim diyorum zaten aramaya gerek yok buraya koymuşsun bir sürü hepsini bir günde izleyemesem de yavaş yavaş izler bitiririm. Sonunda severim belki:)))
Ben Bigbangi de aynı şekilde çok duymuş tanımaya çalışmış ve sevememiştim fakat 2 ay önce böyle bloglar sayesinde dinlemeye başladım şu anda sürekli dinliyorum bakalım bu grup aynı etkiyi yaratacak mı?
Yalnız ben kalabalık grup gördüğümde hemen uzaklaşıyorum misal Super Junior önyargı galiba 5 kişiden fazla oldu mu Ooo kalabalıklar hemen uzaklaş diyorum:)
Ha bu arada övünmek gibi olmasın ingilizce dışında tüm derslerde iyiyimdir.Öğrencilerime 12 martta istiklal marşının tüm kıtalarını bilip bilmediklerini sordum(biliyorlarmış)Ben son iki kıtayı karıştırıyorum dedim.Hocam ilk defa bilmediğiniz bir şey var dediler.Ne kadar ukalalık yaptıysam artık:))

Asiruh dedi ki...

Fistion güzelmiş gerçekten biraz önce dinledim daha önce bu klibe rastlamamıştım:)))

Adsız dedi ki...

beast güzeldir ya :) yetenekliler bence :) seviyorum kendilerini ve şarkılarını :) super junior'da aynı şekilde :)) ilk gördüğümde oha kaç kişiler bunlar ya dedim :D bu grubu es geçme derim paylaştıklarım cidden güzel :) yavaş yavaş dinle :)) super junior için şarkılarda önerebilirim istersen :))


eh o zaman seni geometri hocamız gel. bak son teklif :D bizim gibi sınıf bulamazsın :P

Asiruh dedi ki...

Bu grubu kafamın sakin olduğu bir zamanda rahat rahat dinlemeye karar verdim. Yani haftaya:) yalnız o sevdiğim şarkıyı(fiction) bilgisayara indirdim sık sık dinliyorum.Kore grup konusunda bir derya olduğu için biraz seçici davranıyorum, performanslar etkili oluyor genelde:)

Aaa gelirim valla şu aralar sınıfıma kızgınım biraz, aramız iyi değil:)Ne kadar onları sevsem de bencilliklerine katlanamıyorum bazen...

Adsız dedi ki...

dinle derim bende :) ficton güzeldir ben o şarkıyla sevmiştim grubu :)

gel gel :D şaka bir yana onlarıda anlamalısın :) sınav stres gibi şeyler yoruyor cidden bizi.

Asiruh dedi ki...

Onları benden daha iyi anlayan yoktur bence.Aslında tüm suç bende çok yüz verdim, meyvesini topluyorum.

Sınav stresini anlarım da yaşlarına göre davransınlar istiyorum mesela 15-16 yaşındaki bir öğrenci derste çöp atmaya kalmaz bunu tenefüste yapacağını bilir.(Sınıf dar olmasa ona bile seslenmeyeceğim ama sınıf dar)Hadi bilemedi ben 23456 kere hatırlatıp uyardım onu bari dikkate al.Bir de TVXQ nin aşırı fanlarının yaptıklarını okumuştum yapıp yapıp birde karşıdan gülüyorlarmış aynen birde gülmüyorlar mı?O an TVXQ yu çok iyi anladım resmen ağlamak geldi içimden.

Neyse çok kızgınım o nedenle uzatmıyım, zaten yakında geçer:)

Adsız dedi ki...

senin dediğin kötü daha doğrusu davranış bozukluğu olan öğrencilere giriyor. sayısal sınıfı olmamıza rağmen bizdede var 3-4 tane öylesi hele birde dersi kaynatmaya kalkmıyorlarmı? kalkıp kürekle dövesim geliyor resmen. o konuda çok iyi anlıyorum seni sinirlenmemek elde değil.

Asiruh dedi ki...

Ne kadar sinirlendiysem artık! Senin yorum yerin benim terapi yerim gibi olmuş hahahah:))

Bu nedenle şu yazacağım yorumla birlikte önceki terapi seansını da silebilirsin bir dahaki yorumlarımı yukarıdaki grup için yapacağım:))


NOT:Ben ÇPL de olduğum için dersine girmediğim 11 ve 12. sınıfın erkek öğrencileri tarafından yüzüme kapıda kapandı, kolidorda yürürken dikkat etmeden çarpanda oldu hatta dersimiz var hocam sınıfınıza gidin diye kovma girişimleride onları umursamıyorum. Değer verdiğim sınıf yapınca koyuyo biraz.(Bazı yerlerde,halk arasında ÇPL nin açılımı çok problemli lise, şaka tabiki)

Terapi burada bitmiştir:)))Yorum kendini imha edebilir;)

Adsız dedi ki...

ÇPL çok problemli lise :D:D haha :D sorun değil bende bu blogu terapi yerim olarak kullanıyorum. o yüzden yorumların kalsın ya :) var öyleleri cidden. daha doğrusu her yerde var. bizim lisedede hatta anadoluda bile yani. o yüzden boşver takma boşver :)

Asiruh dedi ki...

Senin için problem yoksa kalsın senin mekanın sonuçta:D


Bu arada birkaç gündür sürekli dinliyorum B2ST'i.(Hatta şu anda bile dinliyorum)Yukarıdaki çoğu videoyu indirdim bilgisayara şarkılar hoş ama üyeleri henüz tanıyamadım:) Youtube'dan birkaç sahne performansı izlemem lazım beni onlar etkiliyor:))

Adsız dedi ki...

no problem benim için :D silseydim baya saçma olan yazılarımı silerdim başta. o yüzden boşver :D

şarkıları güzeldir. breath, shock ve ficton'un çok güzel sahne performansları var. ayrıca youtube'de full konserlerinide bulmuştum ben :D üyeleride tanırsın gittikçe :)

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)