27 Haziran 2012 Çarşamba

Mim:Blog diyince...



Yine bir mim ile karşınızdayız efendim.Bu aralar çok mim geliyor bize bu bereketin sebebini bilmiyoruz ama yinede olsun biz memnunuz :D atın canlarım siz güzel mimleri bize :D sevgili Büşra hanım şuan istanbullarda gezmekle meşgul olduğu için mim bana kalmış bulunuyor :D mimi yollayan sevgli Be-Pu'm helin'e teşekkür ederek başlıyorum... 

-Blog diyince aklına ne geliyor?

blog diyince insanların rahatça sevdikleri/sevmedikleri şeyleri paylaştığı ortam geliyor ilk olarak. :) bir nevi defter gibi düşünüyorum ben blogları. herkesin kendine özel yada bir kaç kişiyle paylaştığı bir defteri var ve oraya gönüllerince yazıyorlar :) yada bloglar insanların evleri gibide düşünebiliriz :) 

-Sence bloglarda en çok ne paylaşılıyor?

kişisel düşünceler diye düşünüyorum ben. ama takip ettiğim bloglar daha çok uzak doğu ağırlıklı olduğu hem uzak doğu hemde kişisel düşünceler bir arada paylaşılabiliyor. :)) ama daha çok kişisel düşünceler,Dizi/film tanıtımlarının paylaşıldığını düşünüyorum ben :)

-Paylaşımda bir sınır olmalı mı?

bence hayır. ne demiştik, bloglar insanları evi gibi demiştim. özgürce paylaşılabilmeli bence. en güzeli sınırlar olmadan yaşamak zaten. ki bende bu blog'da kimi zaman sevdiğim müzikleri, dizileri,filmleri paylaştım kimi zamanda kişisel düşüncelerimi,duygularımı paylaştım :) aslında ben bu blog'u açarken bile belli bir amacım yoktu ya :D sonrada böyle aklıma eseni yada sevdiğim şeyleri paylaşmaya başladım :D

-sence neyi paylaşırsa bir insan aşırıya kaçmış olur?

başka insanların hayatına saygı göstermeyen yazılar veya emek hırsızlığı cidden aşırıya kaşmış olur. sınır yok dediysekte her önüne gelenin yazısını kopyalıyıp yapıştır demedik yani :D

-Blog yazsaydın adı ne olurdu ve hangi konular hakkında yazardın?

bir blog yazıyoruz abi zaten :D ismi öğrenmek istiyorsa hafifçe sayfanın yukarısına çıkarsak görürüz :D genellikle her telden takılıyorum ben burda. bilenler bilir kimi zaman sevdiğim şarkıları paylaşıyorum kimi zaman kişisel takılıyorum, kimi zamanda dizi/Filim/müzik grubu tanıtıyorum :)) ama genel olarak toparlarsak, kişsel konular ve uzak doğu üzerinde duruyorum diyebiliriz :)

-benim blog yazarlığım hakkında ne düşünüyorsun?

öncelikle Be-Pu'larımı çok seviyorum. hem yazıları hemde tanıtımları eğlenceli ve zevkli oluyor :)) Be-Pu'larımın kişisel yazılarınıda seviyorum çünkü hepsi ayrı ayrı bir konudan bahsediyorlar ve bunları okumakta güzel oluyor... nasıl desem, yazılarında kendimden birşeyler buluyorum hep :)

-Blogumu takip ediyormusun, itiraf et?

ben bu soruyu sevmedim arkadaş. -.- takip etmesem yukardakilerini nasıl yazabilirdim?

-Bloguma 10 üzerinde kaç puan verirsin? gelecek için bana tavsiyelerin nelerdir?

şimdi ben bu puanlama konusunda özürlüyüm biraz o yüzden o konuyu geçelim bi :D gelecek içinde yazılarınıza karışamam malesef sadece böyle devam etmenizi söylebilirim :))

Ah.Bitti sonunda :D zevkli bir mimdi ama :)) bu mimi sevgili Hoi Hoi'ye paslıyorum :))

görüşmek üzere!~


Buse~

4 yorum:

Helin dedi ki...

Ne yalan söyleyeyim yazıda en çok ilgilendiğim kısım Bepu'larla ilgili yazdığın kısımdı ve de oldukça hoşuma gitti :)
Teşekkürler küçüğüm, eline sağlık :)

Adsız dedi ki...

haha :D teşekkür ederim helinim :))

Hoi Hoi dedi ki...

Mim için çok teşekkür ederim ama ben bu mimi yazmıştım başka sefere mimlersin o zaman. :))
Emek hırsızlığı konusunda sana katılıyorum bu sorunun cevabına farklı bir yorum getirmişsin ama çok güzel olmuş. :) Bir de bloglar ev gibidir demişsin ya onu da çok beğendim. :) Ellerine sağlık hoş bir yazı çıkartmışsın ortaya. :)

Adsız dedi ki...

ah daha önce yazdığını bilmiyordum :) sana bir mim sözüm olsun o zaman :D ben öyle görüyorum blogları herkesin evi gibi :)) teşekkür ederim yorumun için :)

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)