23 Eylül 2012 Pazar

Gitme Vakti!




         Yine ne yazacağımı bilmeden başlıyorum yazmaya. Kafamda milyonlarca şey olduğu için toparlaması da bir o kadar zor oluyor. Aklıma ne gelirse yazacağım artık :)

   
            Gidiyorum. Bulunduğu şehir dışında üniversite kazanmış her öğrenci gibi ben de bulunduğum şehri,ailemi,arkadaşlarımı,anılarımı bırakıp gidiyorum. Biraz acitasyon yaptığımın da farkındayım ama zor geliyor be. Ana kuzusu olan ben annemden bir süreliğine ayrılıyorum. Bir diğer deyişle onu tek başına bırakıyorum. Kardeşim ve babam da var ama kız çocuğu olmamdan kaynaklanan bir dayanışma var aramızda. o beni idare ediyor ben de onu gerektiği zaman. Çalıştığı için evdeki eli koluyum. Aynı şekilde o da benim canım,ciğerim. Tek avuntum Tekirdağ'ın Edirne'ye yakın oluşu :) 2-3 saat var aralarında. Özlediğimde günü birlik de olsa gidip görebilirim yani. Oraya gittiğimde de evde kalacağım inşallah. Onun da kuralları var tabi. Giriş-çıkış saatleri,eve 3 haftada 1 gidip gelme gibi kısıtlayıcı kurallar... Köprüyü geçene kadar dayanacağım artık. Bu sene inek olursam belki Edirne'deki fakülteye geçiş yapabilirim. Bilmiyorum kendimi sıkar mıyım ama bakacağız artık. Zorlanacaksın okurken diyorlar ama ben de bilerek seçtim hemşireliği. İnsanla uğraşılan hangi meslek kolay ki? Biraz sabırlı biraz da vurdumduymaz olmak gerekiyor sanırım. Doktorlar bir yandan söylenecek hastalar bir yandan. Ama bunları düşünmek için çok erken okuluma odaklanmalıyım öncelikle. İlk sene pek bir halt yok ders olarak ama Anatomi denen ders korkutuyor beni. full latince olan bir dersmiş. Yatıracaklar önüne bir rahmetli incele babam incele -_-  Tırsıyorum biraz ama "Yapan nasıl yapıyor? Alışacağım bende." diyerek teselli ediyorum kendimi. Zaman çok çabuk geçiyor bir bakmışım 1 hafta sonra 1 ay daha sonra da 1 sene geçmiş. 


             Alışacağım tabi. Orada da yepyeni bir dünyam olacak. Sıfırdan başlayacağım her şeye. Büşra olarak gideceğim oraya. Sadece ben olarak davranacağım. Başkalarını düşünerek kendimden taviz vermeyeceğim. Her şeyi dökeceğim ortaya. Ben buyum diyeceğim. İster sev ister sevme. Böyle yaparsam mutlu olabilirim anca. Ve kendime daha güzel bir yol çizebilirim. Ve yine de umarım bu söylediklerimi yapabilirim. :) Orada net bulamam büyük ihtimal ama telden falan fırsat buldukça girerim :D Kurtuluş yok benden :D Özellikle Buse senin hiç kurtuluşun yok :D Bilmiyorum gidiyorum diye seviniyorsun "ohh bee gidiyor sonunda"diyorsun ama o zevki yaşatmam sana :D Kaçak maçak bir yerden bulurum yine de yoklarım seni :D Bloga da burda olduğum sürece bir hayrım dokunmadı zaten bari bu kez yazayım diye yazıyorum bu  yazıyı da. Çok önemli bir amacı yok yani. Gitmeden önceki düşüncelerimi aktarıyorum ki bir süre sonra geriye dönüp okuduğumda gülümseyeyim. İnşallah gülebilirim :)) 


            Annemi,babamı,kardeşimi,anneannemi,dedemi,dayılarım ve yengemi çok özleyeceğim. Bu su götürmez bir gerçek. Ama en çok da Meriç'imi özleyeceğim. 7 aylık daha ama onun sevgisi çok farklı. Daha yeni abba abba diye bağırıyor canı istediğinde :D Gülüyor,ağlıyor her yaptığı naz çekiliyor yani. Gökben'i,Selin'i,Cenk'i,Zeynep'i,Ayşe'yi de özleyeceğim tabi ki. Hepsi Allah'ıma emanet. Ve son olarak da sizleri özleyeceğim sanal alem arkadaşlarım :)) Çoğu tanıdık insanda daha candan daha güzel yürekli olan sizi özleyeceğim. Kendinize iyi bakın olur mu? Tam olarak dönüşüm 4 sene sonra iğnemle birlikte olacak inşallah :) Herhangi bir sağlık sorununuz olursa çekinmeden söyleyebilirsiniz ama bunun için 4 sene beklemeniz gerek. O zamana kadar hastalanmayın :D 

           
         Ve Buse'mm... Canım kardeşim... Seninle farklı şehirlerdeyiz belki ama ben neden senden ayrılacakmış gibi üzülüyorum? Abartısız düşündüğüm,yaptığım her şeyi an be an aktarmaya devam edeceğim sana telefon ile tabi.  Dediğim gibi benden kurtulamazsın :) Biriciğim sen de kendine dikkat et olur mu? Ben yokken sana gelen mentionları cevaplam :D Ben gelince sana bol bol atacağım nasıl olsa :D Kyuhyun başta olmak üzere bütün bias listem sana emanet :D İlgilenen olursa hemen ara beni. Adam toplayıp dağıtırım orayı :D 

      
     Kendimi nedense askere gidiyormuş gibi hissettim :D Ne duygulandım heyy :D Bayrama burdayım. Belki bayramdan da önce :D Özleyin beni ^_^


Görüşmek üzere~ 

Büşra

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ah kuzum be. insanı niye duygulandırıyorsun ki burda? T.T sanki yanımdan gidiyormuşsun gibi hissediyorum be. öyle böyle değil yani. sanki ellerimle yolluyormuşum gibi geliyor. bu arada senden kurtulmak isteyen kim?! sen öyle ara ara gel yine canımı ye benim. ayrıca blog'a da bir faydan olmadı değil. benden daha güzel dizi,grup falan tanıttın lan T.T sen gelene kadar hastalanmıycam söz :D:D zor olsada yapmalıyız bir şekilde değil mi kuzum? sonuçta hiçbir meslek kolay değil. yalnız ben 2 yıla yanına mı gelsem ki? söylede orda bi mimarlık fakültesi açıversinler :D ahh devam edemiycem diyip gidicem şimdi T.T :D aslında nasıl desem sen gerçekten de kardeşim gibisin ve biliyorsun bizim arkadaşlığımız sanalı da aştı :))

not: o bias listesine bakarım bacım :D dert etme sen :D

Büşra dedi ki...

Çok garip duygular içerisindeyim Buse'm. Bilemiyorum neden böyle hissediyorum. Bizim evden birisisin artık sen. Annem hep seni soruyor bana :D Busenur böyle böyle dedi dediğimde garipsemiyorlar artık. Bizdensin yani. Sanırım o yüzden senden de ayrılıyormuşum gibi geliyor. Rahat bir gelecek istiyorsak sıkacağız dişimizi biraz daha. Oraya gittiğimde ilk işim mimarlık fakültesi için dilekçe vermek olacak :D Açın da kardeşim geldin diye :D Bu arada bias listemi koruyacağım diye sahiplenme çünkü onların tapusu bende :D Yapma sakın kötü şeyler :D

Adsız dedi ki...

ajfhgaskgh :D lütfen o bias listesi bacım,kardeşim benim :D (tabi ki kyu hariç! :D) sende bizim evden birisin artık. arada annem büşra naptı diye soruyor :))

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)