9 Mart 2013 Cumartesi

King Of Dramas/Dizilerin Kralı (2012)



Bayadır yazmak istediğim bir yazıydı aslında bu :) Diziyi sömestrda izleyip bitirdim ve son zamanlarda izlediğin en güzel dizilerden biri olduğu için yazmaya karar verdim :)

Dizi 18 bölüm. Bana bile kısa geldi gerisini siz düşünün. Konu olarak; dizi sektörünün tüm iyi ve kötü yanlarıyla ele alan bir dizi. kısacası gerçekleri anlatıyorlar bir bakıma diyebiliriz. Güçlü olanın sözü geçtiği, güçsüzün ezildiği bir sektörde Anthony Kim çok güçlü ve büyük bir şirketin CEO'su dur. Ancak yaşadığı talihsizlikler ve olaylar onu en dibe batırır. Anthony ise dibe batmamak için uğraşırken güçlü iradesi kırılmaya ve karakteri değişmeye başlar.


Karakterleride tanıyalım :))



Kim Myung Min, Anthony Kim Rölünde

İmparatorluk şirketinin CEO'su iken katı ve acımasız davranışı yüzünden bir anlık hatası ve düşmanları yüzünden dibe batmıştır. Ama o Anthony Kim! mutlaka dibe batmayacaktır. :D Tabi dibe batmama çabaları sayesinde acımasız ve katı karakteri birazda olsa değişmeye başlamıştır. Ama içindeki asıl adamı çıkaran başka birisidir ;) 

* kabul etmeliyim ki Kim myung min bu tip sert soğuk navale rollerini süper oynuyor. Ben kendisini ilk 'Beethoven Virus' dizisiyle tanımıştım. oradada buna benzer bir rolü vardı :) Adamın mizacı tamamen bunun için yaratılmış ya :D Kendinden hem ödün vermeden hemde kıza aşık olduğunu belli etmeye çalışması komik durumlar ortaya çıkmasına sebep oldu :D Tabi melodramsız dizi mi olur?! bunlar alttan alttan melodram vereceklerine bir anda vurdular ya la. O an oturum ağlayacaktım neredeyse. O derece duyguluydu :) 




Jung Ryu Won , Lee Go Eun rölünde

Kalbinin derinliklerinde bir dizi hayali yatan bir kızdır. Annesinin yanında Kızarmış uskumru satarak hayatını geçirmiştir. Bir yazarın yanında yardımcılık yaparken Anthony gelir ve kızın hayalini gerçekleştirmeyi teklif eder en başta. :) Tabi bizim ki de inanıp Anthony'nın oyununa gelir. Anthony dibe doğru batarken, Go Eun hayalini kalbinin derinliklerine gömüp uskumru satmaya geri döner. Ancak Anthony'ye daha çektireceği çok şey vardır. 

* Bu kızı ilk kez bu dizide gördüm galiba :D biraz baktım başka dizileride varmış ama izlemedim malesef. -.- Her neyse kızın yazdığı dizi güzel bir dizi aslında bir bakıma bir tarihi dizi yazıyor dizide. :D eve dizi içinde dizi çekimi var :D şaşırmayın ki bence bu diziyi özel kılan şey de bu :) Yalnız bu garibim Anthony'ın oyunlarına gele gele buna tutuluyor sonra bende diyorum yandı gülüm keten helva :D Anthony-GoEun ikilisi arasında çok komik sahneler var. :D güle güle bir hal olmuştum o sahnelerde :D



                                                     
                                            Choi Siwon, Kang Hyun Min rölünde 

Kang Hyun Min Oyunculuk yeteneği olmayan, sadece gözü para gören bir aktördür. Fanlarından söz etmeye bile gerek yok ortalığı yıkıyorlar. Anthony yeni dizisi için Kang hyun min ile çalışmak zorundadır. çünkü diğer bütün aktörler onun teklifini reddetmiştir. Tabi dizi için çekim yaparken odun(!) kang hyun min biraz da olsa yontulmaya başlamıştır.



*ehem. içimdeki fangirl'i burada dışarı çıkarıyorum. abi şu çocuğa oyunculuk yeteneği yok denemeyin lan :D adam kendini geliştirmiş mimik, role girme bakımından. Hani bir ara 'lan cidden siwon mu bu?' diye şüpheye düşmedim değil. :D hikaye asıl olarak Anthony ve çevresinde geçiyor ama siwon gayet güzel bir iş çıkarmış bu dizide :) beğendim yani :D 

                                                   



                                                Oh Ji Eun, Sung Min Ah rolünde

İmparatorluk şirketine bağlı bir oyuncu. Eskiden Anthony'nin sevgilisi idi.Dizide sektördeki en iyi bayan oyuncu olarak gösteriliyor ki bence gerçektede öyle :D İyi bir oyuncu olmasını Anthony'e borçlu diyebiliriz. Tabi bu kadar popilerlik olunca ablamızda hafiften de bir hava da oluyor. En başta buna gıcık olabilirsiniz ama sonradan işler tersine dönüyor :D Ayrıca Min Ah'ın soğuk karakterinide başka birisi kırıyor k5 (bilin bakalım kim :D)



     Jung Man Shik,Oh Jin Wan rölünde

Anthony'nin ayağını kaydıran insan da diyebiliriz kendisine. dizide bol bol çirkeflik yapmaktan başka bir şey yapmıyor zaten :D





Bu resmi sana yolluyorum büşra :D


*Dizide Anthony büyük etkendi bence :D şu yukardaki resme baksanıza bi ya :D tip yani :D
*Tabi daha sonra anthony'nin acıklı hikayesinide öğreniyoruz. o kısmı cidden hüzünlüydü.
*Dizinin ost'leri mükemmel ya. bir kaç tane paylaşacağım birazdan. :)







Bu çocuğun tipleri beni öldürüyor :D:D


 En sevdiğim şeyde dizi içinde dizi olmasıydı :)) buda Anthony'nın dizisinin afişi :D



bu repliği okumayabilirsiniz :D biraz spolier'e giriyor :)



Bunlar Gördüğüm en şapişik çiftti ya :D Yakıştılar ama yani :D


Birazda OST'ler :)






sonunucusu favorim :) aslında hepsi harika :))


-- Bayadır dizi tanıtımı yazmamıştım ve uzun bir yazı oldu :) Dizi çok eğlenceli bir diziydi. İzlemenizi tavsiye ederim :) sıkılmazsınız :)


görüşmek üzere~
Buse~

5 yorum:

Büşra dedi ki...

Ahahaha diye Siwon gibi ıkınarak gülüyorum şu an :D Anılarımı tazeledin yavrum tekrar izlermiş gibi oldum okurken :D Ellerine sağlık çok güzel olmuş :D Foto için de ayrıca teşekkürler k5 :D

Adsız dedi ki...

ne demek :D o bakış hala aklımda yani :D bende öyle oldum ya yazarken :D

birgaripSeyma dedi ki...

şu tablete bakarken ki hal niy öyle ya dudak büzmeler falan.siwon olan bi diziye başladım sonra ne la bu deyip bıraktım bi daha elim siwon a gitmedydi hiç aklımda olsun bu o zaman:)
güzel tanıtımın için teşekkürleeer:D

Adsız dedi ki...

reca ederiz :D oh my lady i falan izlemişsindir sanırım o bu dizi ondan kat kat daha iyi :))

Adsız dedi ki...

buradaki bayan kendini ezdirmiyor değil mi.ona göre başlayacağım.kızları ezmelerinden nefret ediyorum.erkekler ezilsin müstehak onlara :)
bu nedenle uzun zamandır izleyecek dizi bulamıyorum :(

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)