19 Ağustos 2013 Pazartesi

Film Zamanı 2!

  İnsanlık Mısır'da imtihan olurken bu tür şeylerle ilgilenmem ne kadar doğru bilemiyorum ama söz verdiğim için geçen hafta ilkini paylaştığım serinin 2.siyle huzurlarınızdayım. Bu kez filmlerin biri Tayvan'dan biri de Filipinler'den... Lafı çok dolandırmadan hemen filmlere geçiyorum.

Suddenly It's Magic



Çoğunuz izlemiş olabileceğini düşündüğüm First Love filminden Mario Maurer başrolde. Filmi izlememde ki etken de bu çocuk ^_^  Diğer başrol oyuncusu ise filmde güzelliğine vurulduğum Erich Gonzales.  Filmi 2. kez izlersem sebep bu güzelliği 2. kez görmek isteyişimdir. :) Film, yaşadığı zorluklara rağmen hayata yaptığı mini keklerle tutunan bir Joey ile önceden sevgili olduğu bir kızla düzenli olarak film çekmek zorunda olan ünlü aktör Marcus'un aşkını konu alıyor. Ülkesi tarafından birlikte olduğu kızla çok beğenilen Marcus artık bu saçma sapan ilişkiden sıkılmıştır ve şirketine artık bu kızla çalışmak istemediğini söyler. Şirketin müdürü olan annesi, hedefleri olan ünlü yönetmene çok yaklaştıklarını ve bu işi bırakamayacağını söyler. Marcus bir çıkış yolu bulmaya çalışırken evinde çalışan bir kadından Filipinler hakkında bir şeyler duyar ve Filipinler'e gitmeye karar verir. Kimseye haber vermeden gittiği bu yerde kalacak bir otel bulur. Bu otelde kimsenin onu tanımaması da onun için işleri daha da kolaylaştırır. Bir gün gezinirken yaptığı kekleri satmak için otele gelen Joey'i görür ve çok etkilenir. Kızın yanına gittiğinde kekleri hakkında kötü şeyler söyler ve ikili arasındaki etkileşim böylece başlamış olur.



Kendini affettirmek ve kızı daha yakından tanımak isteyen Marcus olayın peşini bırakmaz ve kızı gittiği her yerde takip eder. Joey'e işlerinde ona yardım etmeyi teklif eder ve ikili iyice yakınlaşır. Duygularını Joey'e ifade etmenin bir yolunu bulan Marcus için zor günler yakındadır. Joey'in Marcus hakkındaki gerçekleri öğrenmesi üzerine ikili birlikte Tayland'a döner. Fakat Marcus'un ünü ve hayranları ikiliyi rahat bırakmaz. Aşkları bu sınavdan geçebilecek mi?
Hepsi ve daha fazlası için lütfen filmi izleyiniz :D Bu arada küçük bir kopya vereyim. Marcus'un eski sevgilisi olan kız First Love'daki rol arkadaşı Beifern :D Hangi ikisini seveceğimi şaşırdım :D Bildiğim tek şey Mario kesişim kümesi :D


Film hakkında kendi düşüncelerimi kısaca yazmak istiyorum. Dediğim gibi Mario sayesinde izlediğim bu film bana bir şey kattı dersem yalan olur. Alışıldık romantik filmlerden. Bunu benim için farklı kılan oyuncuların uyumu oldu. Beifern ile yakıştırdığım Mario, Erich'le de çok yakışmış. Kıza bittim zati. Vakit kaybı olduğunu düşündüğüm bir film değil. Hayata belirli kalıplar içinde yaşamak zorunda olan ünlü kişilerin gözüyle bakıyorsunuz. Belki de hepimizden özgür ve rahat olduklarını düşünüyoruz ama bu filmde de iyice anlatıldığı gibi işler bizim tahmin ettiğimiz gibi değil. Başka da yorum yapmıyorum.

Hoooop! Geldik 2. filmimize. Da Ren (Bolin Chen)'in filmi k5 :D


Love Sick



Evvet anlatmak zevk alacağım bir film daha... Love Sick! Favori çiftimin oynadığı bir Tayvan dizisi. Fragman için tık tık  Lisede yaşadığı kötü bir aşk deneyimi yüzünden aşk fobisi olan bir kızın (Ariel Lin) hikayesini anlatıyor. Ariel Lin... Aynı fobiye sahip büyüklerinden aşık olmamak için dersler alır. Gönüllü olarak çalıştığı hastanede hastaların morallerini yerine getirmekten sorumludur. Hastalara her türlü çılgınlığı yaparak onları biraz olsun gülümsetmek ister. Bu sırada hastaneye gelen doktor (Bolin Chen) bütün kızların ilgisini çekmiştir. -benimkini de çekti :D- Fakat o bu doktorun mükemmel erkek olmadığını herkese göstermeye kararlıdır. Onun için bir planı vardır.



Ancak kazdığı çukura doktorla birlikte kendisi de düşer ve mükemmel erkeğini bulduğunu düşünmeye başlar. Bir gün Bolin Chen ve bir arkadaşı yurtdışına tıbbi bir çalışma için gitmek zorunda kalır. Ariel Lin'e eğer o kal derse gitmeyeceğini ve onunla birlikte kalacağını söyler. Kızımız ne cevap verir? çocuk gitti mi kaldı mı? Kaldıysa daha sonra ne yaptılar? Gittiyse de kız salaklığı yüzünden büyük bir fırsatı kaçırdığını anlayıp intihar etti mi? gibi sorularınız varsa filmi bir izleyin derim :) 



Filmde Ariel Lin ve Bolin Chen'in oynadığını saymazsak da film gerçekten güzel. Öncelikle kızımız burda da sorunlu. Ariel'i ne zaman düzgün bir rolde göreceğiz kim bilir -_- Bolin Chen'i yorum yapmadan geçiyorum yoksa yazı bitmez :D Ama şunu söyleyeyim dohtorlukta yakışmış hani k5 :D Her şeyiyle güzel ve eğlenceli bir filmdi. Bazen azıcık üzse de hemen toparlandı ve yine güldürdü. Kısacası bu filmi de canınız sıkıldığı bir vakit açın izleyin :))

Veee bize ayrılan sürenin bu yazıda da sonuna geldik. Umarım anlatış tarzım sizleri sıkıp da filmlerin görmesi gereken ilgiyi azaltmıyordur. Üslubum hoşunuza gitmiyorsa filmleri tanıtımı okumadan izleyin. Ben elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. :) Serinin son(!) bölümünde buluşmak üzere~ İyi seyirler!

Büşra~


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Marioo :D first love dan sonra mario'nun filmlerini takip etme şansım olmadı :/ ama izlerim bir ara :) Love sick zaten listede :D ariel lin'e deli dolu roller yakışıyor :) In time with you dan sonra daha da bi sevdim hatunu :D

Büşra dedi ki...

Filmlerinden haberdardım Mario'nun ama çevrildiğini bilmiyordum. Bulunca da izleyiverdim :)) Love Sick'de de çok manyak Ariel :D Daha da seveceksin :D

Jupiter dedi ki...

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
+ 1 (515) 293-5520

Yorum Gönder

Etkiketler

2012 (2) 2013 (1) 3İdots (1) 49days (3) A Gentleman's Dignity (1) Aashiqui (1) Aditya Roy Kapoor (2) AGD (1) ailee (1) Alia Bhatt (1) aliee (1) andrea chen (1) ariel lin (3) b2st (9) bap (1) beast (11) Bigbang (4) blogger ödülleri (1) boa (2) bolin chen (3) Bollywood (2) btob (2) buluşma (3) bunlara artık bir isim vermek lazım ya (19) buse (34) büşra (12) cadı (1) chanyeol (1) chen you qing (1) chuno (2) cityhunter (3) Cnblue (4) Cross Gene (2) cyrano (1) dahee (1) Dan Worrawech (1) dating agency (1) Davichi (1) dbsk (3) December (1) diğer (1) diğer... (25) ding li wei (1) donghae (2) dongwoo (1) dongwoon (2) Drama/Film (18) dreamhigh (1) dujun (2) düşündüklerim (1) ELF (2) erich gonzales (1) eunhyuk (2) evrensel değerler (1) exo (1) favoriler (1) film (2) first love (1) FTısland (3) geunchogo (3) gikwang (2) gyebaek (1) Ha Ji Won (1) Han Ji Min (1) hangeng (1) hayeonsoo (2) heechul (2) henry (1) heo yi jae (1) Hindistan (1) hoya (1) Hyun Bin (1) hyunseung (2) iljimae (1) İnfinite (3) Ji Hyun Woo (1) ji sung (1) jonghyun (2) jumong (1) jung ryu won (1) junhyung (4) jyj (2) K-rock (1) K.will (1) Kajol (1) kangin (2) Kdrama (13) kibum (1) kim kyung min (1) king of dramas (1) kişisel (4) kitap (1) Kmovie (1) Kpop (17) Kyuhyun (6) ledapple (1) lee bo young (1) lee jong hyuk (1) Lee Seo Jin (1) leeteuk (2) li da ren (1) love sick (2) maggie (1) mario maurer (1) mblaq (4) midnight (2) mim (21) misa (2) missa (2) monstar (2) Moon Chae Won (1) mubankistanbul (2) My Name is Khan (1) mygirl (1) myungsoo (1) ne var ne yok (2) nell (1) nightsun (18) oh ji ho (1) OST (4) öğrencilik (1) park shi hoo (1) parkhyoshin (1) princessman (1) Prosecutor Princess (1) protecttheboss (2) QIHM (1) ren (1) ryeowook (2) saçmalamalar (1) safirmavisi (1) Sat2Mon (1) secretgarden (3) Shahrukh Khan (1) shindong (2) Shradda Kapoor (2) Sidharth Malhotra (1) single dad in love (1) siwon (4) Sj (3) SNSD (1) sooyoung (1) Student Of The Year (1) suddenly it's magic (1) Suju (12) sunggyu (2) sungjong (1) sungmin (2) sungyeol (1) sunny wang (1) şarkı çevirisi (2) T-ara (1) takıntı şarkılar (8) Tayland (2) thai movie (1) The Melody (1) Trax (1) TVXQ (3) ukiss (2) Varun Dhawan (1) Victoria Sung (1) Wonder girls (2) woohyun (1) yanlış numara (1) yeni yıl (2) Yesung (4) Yiruma (1) yisan (1) yok artık (1) Yoo In Na (1) yoseob (3) zelo (1) zhoumi (3)